Reimo dvižne strehe

Pri Primus-mobil lahko kupite REIMO primerno dvižno streho za vaš VW T3, T4, T5 ali T6.

Spalne strehe, znane tudi kot dvižne strehe, zložljive strehe ali dvižne spalne strehe, Reimo razvija in proizvaja že več kot 40 let. Prve strehe so bile izdelane za VW T3 in Ford Transit, do danes pa so strehe za avtobuse in kombije na voljo za številne nove in starejše tipe vozil.

Program vključuje spalne strehe za VW T3, VW T4, VW T5 in VW T6 ter VW Caddy, Ford Transit Custom, Renault Trafic, Opel Vivaro, Fiat Talento ter Mercedes Vito in Viano.

Najpogostejša zložljiva oblika strehe je FRONT HIGH, kar pomeni, da je streha dvignjena spredaj, dostop do opcijske spalne strešne postelje pa je v sprednjem delu voznikove kabine.
ZADNJE VISOKE STREHE so na voljo tudi za nekatere tipe vozil, kjer se streha dviga zadaj.

Dvižne strehe Reimo so izdelane iz visoko kakovostnih in certificiranih materialov, kateri zagotavljajo dolgo življensko dobo.

V kompletu vsebujejo:

  • 2x plinski amortizer,
  • mrežico proti mrčesu,
  • 3x okno na zadrgo, posteljni vložek izvrstne.

Strehe Reimo so na voljo za kratke ter dolge različice vozil.

CENIK

SLIKE VOZIL Z REIMO DVIŽNIMI STREHAMI

SCA dvižne strehe

Poleg fiksnih visokih streh SCA ponuja obsežno ponudbo dvižnih spalnih streh v več oblikovalskih razredih za različne zahteve po udobju.

Strehe SCA so na voljo za veliko število osnovnih vozil in so vedno prilagojene posameznemu modelu avtomobila. Strehe za avtodome SCA obstajajo že od leta 1980. Posebna kakovost in točna dostava sta blagovni znamki že zgodaj prinesla dober ugled. Leta 1987 je blagovno znamko, prodajni program in prostore kupila skupina podjetij CF Maier, ki je program razširila in izpopolnila.

V podjetju Primus Mobil se bomo potrudili, da ugodimo vašim željam pri izbiri dvižne strehe.

Dvižne strehe SCA odlikuje visoka kvaliteta ter enostavno upravljanje le-teh.

Strehe SCA so izdelane iz materialov, ki vam bodo služili še vrsto let, saj so odporni proti vremenskim vplivom in so visoko UV stabilni.

Še ena velika prednost in posebnost je ta, da vam strehe SCA lahko po želji obarvamo v barvo obstoječe karoserije.

Strehe SCA so na voljo za kratke ter dolge različice vozil.

CENIK

SLIKE VOZIL S SCA DVIŽNIMI STREHAMI

Sky up dvižne strehe

Strehe SKY UP Italijanskega podjetja Sky-Up S.r.l. odlikujejo kakovostna lastna izdelava dvižnih streh. Strehe SKY UP so ekskluzivno izdelane za vozila DUCATO, BOXER ali JUMPER, dolžine L2,L3,L4. Vse strehe imajo ojačitev z alu profili, prav tako na delu kjer je odprtina za dvižno okno.

Na strehe SKY UP lahko dodate sončne celice ter še dodatno okno za prezračevanje v zadnjem delu strehe v dimenziji 40/40cm. Prav tako ni nobena težava dodati senčne tende proizvajalca FIAMMA ali THULE. Za obe omenjeni podjetji so razvili posebne nosilce, ki se popolnoma prilegajo vozilu in so izdelani iz nerjavečega jekla.

Ključne značilnosti so izjemna preprostost montaže in teža, ki je precej nižja od ostalih izdelkov na trgu. Ta je razdeljena na različne komponente, ločene med seboj, tako, da omogoča montažo.

Osnovni okvir deluje le kot “posoda” za vzmetnico: Energija vzmeti se dejansko odvaja na strukturo kombija, kar omogoča odstranitev osnovnega okvirja.

Odpiranje je preprosto in hitro: Samo dvignite zgornji del in postelja je pripravljena, ni potrebe po nobenem drugem posegu.

Strehe SKY UP vam nudijo velik izbor dodatkov , katere lahko najdete v ceniku.

CENIK

SLIKE VOZIL S SKY-UP DVIŽNIMI STREHAMI