Sky up dvižne strehe

Strehe SKY UP Italijanskega podjetja Sky-Up S.r.l. odlikujejo kakovostna lastna izdelava dvižnih streh. Strehe SKY UP so ekskluzivno izdelane za vozila DUCATO, BOXER ali JUMPER, dolžine L2,L3,L4. Vse strehe imajo ojačitev z alu profili, prav tako na delu kjer je odprtina za dvižno okno.

Na strehe SKY UP lahko dodate sončne celice ter še dodatno okno za prezračevanje v zadnjem delu strehe v dimenziji 40/40cm. Prav tako ni nobena težava dodati senčne tende proizvajalca FIAMMA ali THULE. Za obe omenjeni podjetji so razvili posebne nosilce, ki se popolnoma prilegajo vozilu in so izdelani iz nerjavečega jekla.

Ključne značilnosti so izjemna preprostost montaže in teža, ki je precej nižja od ostalih izdelkov na trgu. Ta je razdeljena na različne komponente, ločene med seboj, tako, da omogoča montažo.

Osnovni okvir deluje le kot “posoda” za vzmetnico: Energija vzmeti se dejansko odvaja na strukturo kombija, kar omogoča odstranitev osnovnega okvirja.

Odpiranje je preprosto in hitro: Samo dvignite zgornji del in postelja je pripravljena, ni potrebe po nobenem drugem posegu.

Strehe SKY UP vam nudijo velik izbor dodatkov , katere lahko najdete v ceniku.

CENIK