Victron SmartSolar MPPT 100/50

438,00

Solarni regulator zbira energijo iz vaših solarnih panelov, in jo shrani v vaš akumulator. Z uporabo najnovejše, najhitrejše tehnologije, BlueSolar povečuje ta donos energije, jo inteligentno poganja, tako da v najkrajšem možnem času doseže polni naboj. BlueSolar vzdržuje stanje akumulatorja in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

 

MPPT: Ultra hitro sledenje točki največje moči

S stalnim spremljanjem napetosti in izhodnega toka vaših solarnih (PV) panelov, MPPT tehnologija zagotavlja, da se vsaka kaplja razpoložljive energije zbere in shrani. Prednost tega je najbolj vidna, ko je nebo delno oblačno, pri čemer se intenzivnost svetlobe nenehno spreminja.

 

Daljinski nadzor in upravljanje

Daljinski nadzor in upravljanje obsežnih funkcij vašega polnilnika BlueSolar MPPT poteka tako, da pritrdite Bluetooth ključ in ga seznanite s svojim pametnim telefonom ali napravo prek VictronConnect. Če je vaša namestitev povezana z internetom, portal Victron Remote Management (VRM) omogoča dostop do polne moči vašega MPPT kadarkoli in kjerkoli; obe storitvi sta brezplačni. Za daljinske namestitve – tudi če v bližini ni internetne povezave ali telefonskega signal – lahko svoj MPPT spremljate prek Bluetooth seznanjenja z napravo LoRaWAN(prostrano omrežje z dolgim dometom), ki je na voljo po izbiri.

 

Primarne funkcije:

  • Izjemno hiter algoritem za sledenje točki največje moči (MPPT)
  • Nizka lastna poraba in visok izkoristek
  • Zaščita pred prenapolnjenjem akumulatorja
  • Zaščita pred previsoko napetostjo PV modulov
  • Zaščita pred preobremenitvijo in zmanjševanje moči pri visoki temperaturi
  • Zaščita pred kratkim stikom
  • Zaščita pred napačno polariteto
Šifra: Šifra: MPPT100/50 Kategorija:
Victron SmartSolar MPPT 100/50