Thitronik WiPro III safe.lock

479,00

Opis izdelka WiPro III safe.lock

Brezžični alarmni sistem WiPro III safe.lock vam nudi zanesljivo zaščito vašega avtodoma – tudi pred napadi s ponavljanjem. Zapolnjuje varnostno vrzel v modelih Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, izdelanih med letoma 2006 in 2018, in Iveco Daily, izdelanih med letoma 2011 in 2018. Združljiv je tudi s Fiatom Ducato 8. Sistem je enostaven in intuitiven za uporabo. Sodobni brezžični magnetni kontakti se prilagajajo različnim modelom okenskih okvirjev in varujejo školjko vozila. Torej ne prihaja do lažnih alarmov.

WiPro III safe.lock vas učinkovito ščiti pred vse pogostejšimi napadi ponovitve. Pri osnovnih vozilih s slabim kodiranjem radijskih signalov lahko napadalci posnamejo signal za odklepanje z originalnega radijskega daljinca in ga kasneje uporabijo za odpiranje vozila. WiPro III safe.lock lahko učinkovito prepreči takšne napade s ponavljanjem z uporabo tekoče kode. WiPro III safe.lock nadomešča sprejemnik vozila in upravlja centralno zaklepanje. Po predelavi lahko znova varno uporabljate daljinski upravljalnik vozila s pretvorbenim vezjem safe.lock (izbirno). WiPro III safe.lock ostane vklopljen, tudi če je koda vozila že znana.

WiPro III safe.lock je mogoče modularno razširiti in prilagoditi vašim potrebam. Zahvaljujoč obsežni ponudbi radijskih dodatkov alarmni sistem optimalno izpolnjuje vse varnostne zahteve. Ni pomembno, ali je vaše vozilo najmanjše/največje v svojem razredu ali personaliziran zbirateljski predmet.
Preprosto in varno delovanje

Safe.lock WiPro III je mogoče upravljati s priloženim radijskim ročnim oddajnikom. Gumb na ročnem oddajniku tiho preklaplja, npr. za delovanje ponoči. Drugi gumb preklopi s signalnim tonom, npr. ko se oddaljite od vozila. V obeh primerih je centralno zaklepanje zaklenjeno in sistem vklopljen ali odklenjen in izključen. Ključ za radijski sprejemnik vozila lahko po predelavi znova varno uporabite. Zaklepanje vodi v samodejno vklop, odklepanje vodi v razorožitev. Zahvaljujoč vezju za pretvorbo safe.lock je ta postopek varen zaradi 4 milijard  kod. V povezavi s sistemom za določanje položaja Pro-finder lahko svoj sistem upravljate tudi prek aplikacije Thitronik.
Največja varnost – brez detektorjev gibanja

WiPro III safe.lock nadzoruje lupino vašega vozila, ne le notranjost. V primeru nevarnosti se odzove hitreje in zanesljiveje kot sistemi na osnovi detektorjev gibanja. Lažni alarmi so tako izključeni. Sistem lahko aktivirate tudi, ko ste v avtodomu. Varuje tisto, kar je najpomembnejše: vas in vaše sopotnike.
Radio proti detektorju gibanja
svetovalcu
Sistem, ki misli s svojo glavo

Ko se odpravite na pot, pomislite na vse: zaprite okno, umaknite stopnico in satelitski krožnik. In če pozabite zapreti strešno okno, vam bo WiPro III safe.lock pomagal. Ima nadzor odhoda s funkcijo preverjanja prezračevanja. Sistem ob vžigu prepozna, kdaj so radijski magnetni kontakti odprti, in vas o tem obvesti. Na primer, vi in ​​vaše vozilo ste zaščiteni pred poškodbami strešnih loput.
Naknadna namestitev in razširitev

Bi radi v svoje vozilo vgradili alarmni sistem, razširili ali prilagodili svoj koncept varovanja? Brez težav. WiPro III safe.lock je mogoče naknadno vgraditi. Deluje z radijskimi komponentami in se lahko razširi na modularni način. Funkcija enostavnega dodajanja vam olajša povezovanje novih brezžičnih dodatkov. To je mogoče storiti tudi brez obiska delavnice. Zagotovo tudi kolesa, mobilne satelitske antene, deske za deskanje ali pohištvo za kampiranje z radijsko kabelsko zanko, ki je na voljo kot dodatna oprema.
Funkcija vodila CAN

CAN vodilo (Controller Area Network) je trenutni standard za povezave med krmilnimi enotami v vozilih. Ker je v avtomobilih vedno več elektronskih naprav, je bistveno, da naprave komunicirajo na enoten način. CAN vodilo je enoten omrežni sistem, ki omogoča komunikacijo med WiPro III safe.lock in drugimi elektronskimi komponentami. Na ta način lahko WiPro III safe.lock oceni signale iz originalnih vratnih kontaktov. Vodilo CAN je vgrajeno v vsa standardna osnovna vozila, izdelana po letu 2006. To možnost lahko naknadno vgradi samo strokovno osebje.
SMS alarm na pametni telefon

V kombinaciji s Pro-finderjem lahko WiPro III safe.lock pošlje SMS alarm do desetim prejemnikom. Alarmni SMS že vsebuje koordinate vašega vozila. Hitro ste obveščeni v primeru napake in lahko poiščete svoje vozilo z GPS-om, vgrajenim v Pro-finder. V povezavi s Pro-finderjem lahko alarmni sistem nadzirate s pametnim telefonom preko Thitronik Ap

Thitronik WiPro III safe.lock