Polnilec NDS Power charger

149,00270,00

PFC Vezje PFC (popravek faktorja moči) tega polnilnika moči NDS je nameščeno na vhodnem vezju polnilnika, zagotavlja, da je faktor moči pozitivno korigiran in da napajalnik misli, da je obremenitev ohmska obremenitev, vse to zagotavlja da se bistveno poveča izkoristek polnilnika in je na liniji manj harmonikov (onesnaženja voda).

Z uporabo PFC je mogoče vhod polnilnika narediti “univerzalnega”, kar pomeni, da polnilnik baterij deluje z omrežno napetostjo 110VAC-230VAC

Stopnje polnjenja Obstaja 5 različnih stopenj polnjenja, s katerimi lahko ta polnilec polni, ena od teh faz je dobro znana faza desulfacije in zagotavlja, da se soli žveplove kisline na ploščah baterije odstranijo, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterij.

Primerno za Polnilnik NDS-power pro je primeren za uporabo z AGM, gelskimi, kislinskimi in litijevimi baterijami in se enostavno nastavi na polnilnik s pomočjo izbirnega stikala za krivulje.

Varnost Vsekakor je dobra tudi varnost, saj je ta izdelek zaščiten pred pregrevanjem, kratkimi stiki in drugimi nepravilnostmi.

Tehnični podatki: Izhodna napetost: 12V Izhodni tok: 10A Mere v mm (DxŠxV): 106x128x56 Primerno za: AGM, gel, kislinske in litijeve baterije

Šifra: SCNDSPM Kategoriji: ,
Polnilec NDS Power charger
149,00270,00 Select options